ΑΧΤΥΠΗΣ WOOD

Η εταιρία ΑΧΤΥΠΗΣ WOOD ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1989 στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών. Αναλαμβάνουμε παντός τύπου ξυλουργικές δημιουργίες, τόσο σε ιδιωτικούς όσο και επαγγελματικούς χώρους. Κατασκευάζουμε έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, πόρτες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, έπιπλα μπάνιου, καθιστικού, υπνοδωματίου καθώς και πλήθος custom κατασκευών οικιακών και επαγγελματικών χώρων (γραφεία, βιβλιοθήκες) σε πανελλαδική εμβέλεια.

Ο σχεδιασμός γίνεται με τα πιο σύγχρονα μέσα, με ειδικά προγράμματα Η/Υ. Προσαρμόζουμε τα χρώματα και το σχέδιο πάντα με γνώμονα την απόλυτη αρμονία των κατασκευών με τον χώρο σας.

Με πάνω από 30+ χρόνια εμπειρίας στο χώρο έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε και να υλοποιήσουμε για εσάς ένα μεγάλο φάσμα ξύλινων κατασκευών. Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με στόχο τη λειτουργικότητα, την εργονομία και την αισθητική του χώρου σας. Η ποιότητα που προσφέρουμε είναι αδιαμφισβήτητη γι’ αυτό και παραμένουμε στη διάθεσή σας ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών μας. Για εμάς οι πελάτες μας είναι προτεραιότητα.

Οι δικές σας ανάγκες αποτελούν για εμάς πηγή έμπνευσης. Πάντα σε προσιτές τιμές, σας παρέχουμε τη μέγιστη ποιότητα των προϊόντων μας και σας εγγυόμαστε την υλοποίηση των προσδοκιών σας.

Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας αλλά και να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις σε κάθε σας ανάγκη.